Het bedrijf en het ontstaan van passie voor de Saab

Na ongeveer 16 jaar met mijn bedrijf in Varsseveld gevestigd te zijn geweest, zijn we verhuisd naar een ruimer bedrijfspand in Winterswijk. In dit bedrijfspand kunnen we u nog beter van dienst zijn op het gebied van reparatie, restauratie, onderhoud, revisie van motoren en versnellingsbakken en natuurlijk het leveren van nieuwe en gebruikte onderdelen voor de verschillende typen Saab.

De liefde voor oude Saabs heb ik van mijn vader doorgekregen. Op mijn 11de hielp ik mee een Saab 96 uit 1962 te restaureren. Toen is de liefde voor de gedateerde Saabs flink aangewakkerd. Mijn vader en moeder hebben een eigen Saab museum dat op afspraak te bezichtigen is. Tevens heeft mijn moeder haar affiniteit met Saabs vormgegeven door zelf schilderijen te maken die ook op uitleenbasis te verkrijgen zijn. Voor meer informatie kunt u naar het menu "Saab museum"

Ik doorliep een technische opleiding voor de autotechniek en heb daarna door heel Nederland als monteur bij verschillende gerenommeerde restauratiebedrijven gewerkt. Ook ben ik technisch commessaris op het Race circuit geweest. Op mijn 27ste besloot ik mijn eigen bedrijf op te zetten en dat verveelt me eerlijk gezegd geen dag.

Mijn klantenkring is zeer breed en het netwerk bestaat voor het grootste deel uit liefhebbers van het merk Saab. Ook dealers, garagebedrijven en leden van diverse Saab clubs weten hun weg te vinden als het gaat om advies of aanschaf van onderdelen.

Graag verwijs ik u door naar mijn geheel vernieuwde 4-talige webshop voor zowel nieuwe als gebruikte onderdelen: www.saabparts.shop.

Mochten er vragen en/ of onduidelijkheden zijn dan hoor ik deze graag!

Met vriendelijke groet,
Onno Kempink